tiistai 8. huhtikuuta 2008

Huvila&Huussi

Huvila&Huussi -ohjelma on aika viehättävä, vaikkei minulla ole huvilaa eikä edes sitä huussia. Vanhemmillani on mökki, jossa saamme onneksi vierailla, kun haluamme. Huvila&Huussi -ohjelman innoittamana esittelenkin saunamökkiin toteuttamani muutoksen. Nyt siellä on viihtyisämpi vilvoitella löylyjen jälkeen. Maalin avulla saisi vielä ihmeitä aikaan...

Ennen...

...ja jälkeen.


Seinällä ottamani lempikuvat Bengtskärin majakalta, jossa vietimme
yön vanhassa majakanvartijan huoneessa muutama vuosi sitten.
Majakka. Meri. Aurinko. Tuuli. Kalliot. Lokkien kirkunaa. Kalan pelastusoperaatio. Jäätelöä. Uimista meressä. Helikopteri. Kortinpeluuta. Grillausta. Kilpajuoksua auringon kanssa. 252 rappusta. Auringonlasku majakkatornista. Saunavuorot. Yöllinen luolaseikkailu. Pookineito. Sammakoita. Parta. Auringon polttama iho. Aaltoja. Nukkumista rantakalliolla. Historiaa. Ystävällinen henkilökunta. Maittavat ateriat. Tiina. Janne. Pia. Henkka. Jani. Marko. Paula.

-Sellainen se oli, meidän majakkaseikkailumme.
bengtskar.tgalleria.com


Bengtskärin majakkasaari oli lumoava paikka, jonne on
ehdottomasti päästävä vielä joskus uudelleen.

Samat majakkakuvat löytyvät myös olohuoneemme seinältä.


Poikien lauantai-ilta televisiota katsellen.

6 kommenttia:

 1. Mä en uskalla katsella enää ainuttakaan sisustusohjelmaa. Nautin vaan ikkunoiden tarjoamasta luonnonmullistusohjelman tarjonnasta :D

  Se on nimittäin vihonviimeinen homma nyt pistää jotain remonttia pystyyn xD

  VastaaPoista
 2. Aika komia muutos oli. :D
  Ja tuo kierreporraskuva on ihan huikea!

  VastaaPoista
 3. Hieno muutos kuva! Ihan loistava! Tollainen olis pitäny meidänki makkarista ottaa ennen kun mun käteni siel viuhui... :)

  VastaaPoista
 4. Hieno tuli vilvoittelupaikasta!

  Olen aina halunnut viettää yön juuri tuossa majakassa (muukin kyllä kävisi), mutta mieheni ei ymmärrä mitä hauskaa sellaisesssa olisi. Ja haluaisin sinne juuri mieheni kanssa, romanttista kun minusta olisi.

  VastaaPoista
 5. Kannattaa ehdottomasti. Raahaat miehen sinne mukaan vaikka väkisin.

  Olo majakkasaarella on kyllä satumainen. Kun päiväturistit lähtevät, saari hiljenee ja sinne jää vain muutama yöpyvä vieras sekä henkilökunta.

  Romanttista minunkin mielestäni oli auringonlasku majakkavanhuksen tornissa, kun ympärillä näkyy vain pelkkää merta ja löylyt 100 vuotta vanhassa graniittisaunassa. Meille sattui vielä niin loistava, selkeä ja aurinkoinen ilma vierailullemme.

  On sanottu, että jos käyt elämässäsi yhdellä majakalla - niin käy Bengtskärissä!

  VastaaPoista
 6. Minä törmäsin tänne blogiisi ensimmäistä kertaa ja tykästyin! Nämä majakka-kuvat ovat upeita!

  VastaaPoista