torstai 24. huhtikuuta 2008

Myy


Sitruunan blogista bongasin tämän valaisimen, jonka muumien ystävänä lisään haaveilulistalleni:

Myy valaisimen suunnitetellut Norway says kertoo tuotteesta: "Myy-lampulla on elegantti ulkomuoto ja vahva persoonallisuus. Inspiraatio Myy-lampun leikkisään muotoon on syntynyt lapsena lukemiemme Muumikirjojen hahmoista ja kuvituksista. Valaisimen näppärä koko mahdollistaa sen asentamisen myös ryhmiksi tai riviin keittiönpöydän tai ruokailupöydän yläpuolelle, halliin ja porraskäytäviin tai mihin tahansa, mihin haluat tuoda sisustuselementin, joka on ainutlaatuinen mutta vähäeleinen."

Kevät tulee ja pesänrakennusvietit heräävät. Tekee mieli pörrätä sisustusaiheisissa blogeissa ja sisustusliikkeissä. Mutta mitään ei viitsi nyt ostaa, kun ei tiedä josko se unelmakämppä vielä tämän vuoden puolella jostain löytyisi. Ja kun ei tiedä minkälaiset asiat sinne sopisi. Siispä säästän rahani ja kerään asioita vain haaveilulistalleni.

3 kommenttia:

 1. Ha haa. Arvaa vaan kuin tekis mieli laittaa, ja etenki kuokkia pihaa! Mulla nyt vaan ei satu oleen sitä pihaa... :(
  En mäkään kamalasti mitään enää tonne meidän lilliputtiasuntoon voi hankkia. Naureskeltiin tossa et jos vaikka pääsis muuttaa sopiviin neliöihin niin sitten meillä olis iso kämppä täynnä miniatyyrikalusteita! :D

  VastaaPoista
 2. No pitää vaan keskittyä siivoiluun ja kaappien raivaamiseen, siitä on aina hyötyä ja suuri apu muuttoa silmällä pitäenkin jos on kamat jo valmiiksi järjestyksessä eikä kauheasti ylimääräistä sälää.
  Näihin meidän lilliputtiasuntoihin sitä ylimääräistä ei onneksi paljon pääse edes kertymään :D Jotain hyvää siis siinäkin.

  Olen muuten nyt saanut siivottua jo ne kauheat pyykkiröykkiöt ympäri kämppää, joten voisit tulla uudestaan kierrokselle! :D

  VastaaPoista
 3. Arvaas mitä löyty?!
  just kun lähdit löyty ekaks verkkoyhteys, sitte mun kone, sitte laturi ja lopuks kissan kuset!

  Mullahan on ihan Kolumbus-olo!

  *saatana*

  VastaaPoista