keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jouluinen sanaselityspeli


Ystäväni polttareissa innostuimme vielä yön pimeinä tunteina pelaamaan sanaselityspeliä. Mitään valmista peliä meillä ei ollut mukana, vaan raapustimme omat sanamme paperilapuille ja aloimme selittämään. Jakauduimme muutaman hengen joukkueisiin ja otimme kännykän ajastimesta selitysaikaa 30 sekuntia per joukkue. Meidän säännöissämme  lapussa oleva sana ei saanut esiintyä selityksessä, vaikeita sanoja ei saanut ohittaa siirtyen seuraavaan lappuun, sana piti olla oikeassa muodossa ja jokaisesta oikein arvatusta sanasta sai pisteen. Peli ja mitä erilaisemmat selitykset olivat hauskoja ja pelin aikana tutuiksi tulivat mm. pukamat ja rytökärpänpesät.

Pelistä innostuneena tein firman pikkujouluja varten oman version, jossa oli yleisesti jouluun sekä yritykseemme ja toimialaamme liittyviä sanoja. Sanaselitykselle ei kuitenkaan muiden aktiviteettien ohesta jäänyt aikaa.

Jouluinen versioni on käytettävissäsi jos kaipaat ohjelmaa viime hetken pikkujouluihin tai joulun viettoon perheen ja ystävien kanssa. Klikkaa alla olevat kuvat isommaksi ja tulosta, voit ladata ja tulostaa jouluiset sanat myös pdf-muodossa täältä:
» Jouluinen sanaselitypeliJouluisten sanojen yhteydessä käytetty jouluinen kuva sxc.hu -kuvapankista.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti