torstai 30. toukokuuta 2013

Kauneimmat kesäkukat


Viikko sitten sain puhelun Etelän-Suomen Sanomista, jossa kerrottiin, että ottamani valokuva oli voittanut Kauneimmat kesäkukat -kuvatempauksen. Huomasin jo kilpailun ollessa käynnissä, että kuvani oli kerännyt ihan mukavasti katselukertoja 430 muun kukkakuvan joukosta. Kuva pienen puhelinhaastattelun kera julkaistiin eilen jaetussa Etelä-Suomen Sanomien kesäliitteessä.

Kuva on otettu mökkirannasta pari vuotta sitten auringonlaskun aikaan. Lumpeenkukat olivat jo nukkumassa, mutta ulpukat vielä valvoivat. Oli Pökö-herran syntymäpäivä ja olimme rakentaneet koko päivän mökille uutta aittaa. Illalla menin kameran kanssa rantaan, kun auringonlasku värjäsi Päijänteen pinnan punaisellaan.

Pitänee lähettää kuvia muihinkin kuvatempauksiin ja -kilpailuihin, jos onni vielä jatkuisi.

9 kommenttia:

 1. Ooh. Jestas miten upea kuva! Ei mikään ihme että voitit. Onnea kovasti paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta. Kuva tosiaan on mahdottoman ihana.

  VastaaPoista
 3. Edelleen tykkään. Ja olinkin yksi äänestäjistä ;) Herkän kaunis, käsinkostelteva tunnelma. Auringon ihmeet näkyvät selkeästi kuvassa. Tyyni järvenpinta tekee kuvasta rauhallisen ja harmonisen. Isoin plussa, että kuvassa ei ole mitään kikkailuja. Se hetken räps, voittaa asetellummat tässä kisassa :)
  Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tässä kilpailussa ei voittajakuva ratkennut äänestämällä tai katselukerroilla, vaan sen valitsivat Etelä-Suomen Sanomien kuvapäällikkö ja valokuvaaja. Ylimääräisiä kikkailuja ei tosiaan ole, vaikka kuvasta onkin kyselty, että onko sitä värjätty tai käsitelty, mutta ihan luomu on. Teen vanhemmilleni aina vuotuisista mökkikuvista kalenterin joululahjaksi ja kalenteria varten kuva on pyöräytetty vain peilikuvaksi (jos olisin muutoin käsitellyt, niin olisin kyllä ottanut samalla nuo muutamat roskatkin pois).

   Poista
 4. Ei ihme että voitti! Toi on upea kuva!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lähetin kuvatempaukseen kolme kuvaa; yhden perinteisemmän kissankellosta, yhden erikoisemman kukkivasta torvijäkälästä ja tämän, joka kyllä erottui perinteisempien kukkakuvien joukosta.

   Poista
 5. No on kyllä kaunis kuva! Tuo väritys on jotenkin aivan mahtava.

  Joskus aina ajattelen, että voisi itsekin osallistua valokuvakilpailuihin, mutta en sitten ikinä saa aikaiseksi. Tai sitten en vaan koskaan huomaa niitä kilpailuilmoituksia... :)

  VastaaPoista