tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukortit


Kello on kaksi lauantain vastaisena yönä. Naapuri kolaa pihallaan lunta ja Tiinan tonttupajassa valmistellaan joulukortteja. Kellonajasta ei taida välittää kumpikaan. Kuvia varten tosin piti odottaa päivänvaloa ja sitä odotellessa tuli nukuttuakin muutama tunti. Illalla tuikut paloivat Oiva Toikan suunnittelemissa Kastehelmi -kynttilälyhdyissä. Siinä on klassikko minun makuuni.

Tämän vuoden joulukortteihin ajatus lähti syksyllä hankkimastani nostalgisesta tarrakirjoittimesta. Läpinäkyvää kohokirjoitusteippiä ja harmaat japanilaiset masking teipit löysin Teippitarhasta. Jouluisia teippejä tarttui mukaan myös Ikean reissulta, mutta näihin kortteihin ne olivatkin mielestäni liian punaisia. Itse kortit teetin Ifolorilla omista talvisista valokuvistani.

Ensin meinasin jättää korttien kääntöpuolen tyhjäksi, sitten meinasin kirjoittaa sinne vain perinteisesti "Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta". Sitten keksin, että samalla vaivallahan sinne syntyy Ifolorilla pidemmätkin luritukset, joten kääntöpuolelle tuli jouluntoivotus luonnonläheisesti ja jeesustelematta:

Taivaalta sataa hienoista lunta, kaunis on joulun valtakunta.
Tähtiyön ja lumen aikaa, ilmassa jo joulun taikaa.

Lämmintä joulumieltä ja onnea uudelle vuodelle!

Ja muistattehan, että joulumerkeillä varustetut joulukortit pitää tipauttaa postilaatikkoon viimeistään torstaina 13.12. Ensimmäisen luokan merkillä varustettuna joulukortit taas ehtivät vielä jouluksi perille, jos ne postittaa viimeistään tiistaina 18.12.2012.
 

3 kommenttia:

  1. Läpinäkyvää kohokirjoitusteippiä! Nyt minäkin alan hinkua sitä kirjoitinta!

    VastaaPoista
  2. Kirkas teippi oli kiva löytö :) Ja nyt kliksuttelen täällä punaisesta teipistä pakettikortteja.

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit kortit! Ja läpinäkyvä dymoteippi on ihan huippu. Kaunis blogi sinulle. :)

    VastaaPoista