torstai 3. huhtikuuta 2008

Kevätjuhla

Kesäaika ja huhtikuu on alkanut vallan kepeästi. Aurinko paistaa ja lämmittää mukavasti ja lumet ovat sulaneet vauhdilla. Lumen alta paljastunut pihamme on järkyttävän näköinen, nurmikosta ei taas tietoakaan. Näkymästä on kevätjuhla kaukana.

Olen kävellyt joka päivä töistä kotiin ja mies on tullut koirien kanssa vastaan. Aamuisin olen ollut vielä niin laiskiainen, että olen hypännyt bussiin. Vaan kun ulkoilee enemmän, myös uni maistuu aikaisemmin ja paremmin, joten ehkä joku kaunis aurinkoinen aamu yllätän vielä itsenikin heräämällä aikaisemmin ja kävelemällä bussipysäkin ohi suoraan töihin.

Tänään ostin kevättakin ja olipa kevyt olo lähteä liikkeelle, kun sai jättää toppatakin henkariin.
Ostin myös Marimekosta uuden repun, samanlaisen hyvin palvelleen tilalle sekä Miina Äkkijyrkän suunnittelemaa Kevätjuhla -kuosia olevat keittiöpyyhkeet.

4 kommenttia:

 1. Jos tuo on Marimekon Kapseli-reppu, niin se on kyllä kaikkien aikojen parhaiten toimiva reppu! Omani on palvellut vuosikausia, en edes muista kuinka kauan, ja alkaa olla jo hieman kulmista repsahtanut, mutta jaksaa jaksaa jaksaa... Muutenkin Marimekon laukut ovat kyllä käyttölaukuista parhaita. Niiden muoto on toimiva ja materiaalit todella kestäviä.

  VastaaPoista
 2. En ole sen nimeä tiennytkään, mutta Kapseli se tosiaan näytti olevan. :)
  Hyvä, yksinkertainen perusreppu.

  VastaaPoista
 3. Mä olen niin voimissani kun huomaan kevään tulleen. Jaksaa taas pihalla puuhata ja möyriä mullassa :D

  Tuo Äkkijyrkän mallisto on kyllä onnistunut. Pidän kovasti!

  VastaaPoista
 4. Mä innostuin niin että noi lehmät olis ollu lakanat... eli onkohan nitä lakanoina? Maksaa varmaan hunajata jos on, mutta ihan on pakko saada sellaset uuteen asumismuotooni!

  Sä kun olet muumityppejä niin ajattelin kertoa hassun asian mun muutosta. Lastasin lasi-ja posliinitavaraa kaappeihin täällä uudessa kodossa, en asiaa sen enempää miettiny. Aamulla oli tuo mies keittäny kahvit ja laittanu kuppeihin, mulle mun omaan, kotoota tuotuun Pikku Myy-mukiin ja itseleen, omaansa, lahjaksi saatuun Haisuli mukiin, sanoi että siinähän sitten me :D :D Vaikka en mä mikään pieni ole, niin yhtä kiukkuinen, ja jollain tavalla toi mieskin Haisulia muistuttaa. Aika jännä sattuma, melkein kun enne, nää mukit.. :D

  VastaaPoista