keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Rakkaimmat

Perheenjäseneni. Ystäväni. Rakkaimpani.

Mökkireissuamme varjosti Rapu-koiran kyljestä löytynyt patti. Muutama vuosi sitten menetin rakkaan Ronja-bokserini ärhäkästi levinneeseen syöpään. Suru ja ikävä muuttavat muotoaan, mutta eivät unohdu koskaan. Siksi olen niin neuroottinen pattien kanssa.
Tänään kävimme Rapun kanssa lääkärissä ja valitettavasti kyseessä ei ole pelkkä rasvapatti. Kyseessä voi olla toki muutakin kuin syöpä. Ohutneulanäyte lähetettiin jatkotutkimuksiin ja raastava odotus jatkuu...

Olen vahvasti koiraihminen ja perheessämme on ollut aina koiria. Koirat ovat minulle elämäntapa ja harrastus. Mökkikuistillekin on koirille tehty oma kapea portti, josta nelijalkaiset ystävät pääsevät kulkemaan omia teitään.

4 kommenttia:

 1. Hui, toivottavasti Rapun patti ei ole syöpää. :/

  VastaaPoista
 2. :-( voi miten kurjaa. Itsekin menetin koiran syövän leviämisen vuoksi. Ensimmäinen saatiin poistetuksi leikkauksessa (lähti koko koiran häntä siinä samalla), mutta seuraavat vievät rakkaan pois. Toivottavasti sinun koirallasi on nyt jotain muuta tälläkertaa!

  VastaaPoista
 3. Voi Tiina, toivottavasti patti ei ole paha!
  Meillä itseasiassa eletään samoissa tunnelmissa..Kamulla on patti oikessa kyljessä ja nyt odotellaan tuloksia. Raastavaa tämä on :/

  VastaaPoista
 4. Eläinlääkäristä soitettiin hyviä uutisia: mitään kasvaimeen tai syöpään viittaavaa ei näytteestä löytynyt vaan kyseessä on vain joku reaktiivinen muutos jonkun kolhun tai todennäköisesti äskettäisen polvileikkauksen yhteydessä annetun injektion jäljiltä. :)

  molla, Toivottavasti Kamun suhteen saatte pian yhtä hyviä uutisia.

  VastaaPoista