lauantai 29. maaliskuuta 2008

Kuningasajatus

Päivän kuningasajatus oli lähteä päiväseikkailulle Porvoon vanhaan kaupunkiin. Sieltä ostin tämän Reetta Isotupa-Siltasen signeeratun jäljennöksen työstä Kuningasajatus.

Alunperin Porvoo-ajatus lähti halusta vierailla täällä Desing Delin liikkeessä tutustumassa sen Delissu's tuotemerkkiin ja Haukku-kuosiin.
Porvoosta palatessani ja hakiessani miestä treeneistä eksyimme vielä Viherpajan japanilaiseen puutarhaan. Muistin kirsikkapuiden kukkivan pääsiäisen aikoihin, maaliskuun lopulla, mutta tämän vuoden näyttävimmästä kukinta-ajasta olin auttamattomasti myöhässä.
Oma viehätyksensä paikassa oli silti ja karpit ihania, vaikka hieman rähjääntynyt paikka olikin sitten viime käynnin.


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tunteikkaita juttuja. Kun oon ollut kokonaista 4 päivää ulkomaailmassa niin tuntuu että olis pudonnu blogikärryiltä ihan täysin. Miten te bogittelijat pysytte blogittomien tovereiden ajatusten ja tapahtumien perässä? Esim mä tunnen teidän tunteita ja tiedän kuinka teillä menee, teillä ei ole aavistustakaan mun aivomassan myllerryksestä, eikä lihamassankaan, sen puoleen.

  Onko nää blogit hyviä vai saatanasta? Kun tyydyttää koneella kirjoitetulla tekstillä tarpeen kuunnella ystävän kokemuksia... Toivottavasti jää olemaan kuitenkin ihan myös perinteinen kanssakäyminen.

  ♥: Iia

  VastaaPoista
 2. Ei me pysytäkään. Siis niiden tapahtumien ja aivoitusten perässä.

  Perinteinen kanssakäyminen on muutenkin jäänyt nykyään niin vähiin, arkipäiväistymisen ja perheellistymisten myötä, niin pysyypähän edes vähän toisten elämän menossa kiinni. :) Kyllä ne tunteet ja aivomassan myllerrykset jää kuitenkin sinne perinteisen kanssakäymisen käsiteltäviksi.

  VastaaPoista