torstai 30. lokakuuta 2008

Punainen tupa

Hiljaista blogirintamalla ja syy on tässä.

Pieni punainen tupa on nyt meidän. Muuttovalmiina odottaa. Illat täyttyy pakkailusta ja pakkohan siellä on ollut käydä ilta-ajeluilla mittailemassa, hipeltämässä ja fiilistelemässä. Varsinainen muutto lienee jo viikon päästä. Ammattitutkintoni näyttökokeet on ensi viikon torstaina sekä seuraavana maanantaina ja nyt siis näyttää siltä, että varsinainen muutto rysähtää siihen keskelle. Näinhän sen juuri suunnittelinkin. Eli en.
Lisäksi siihen väliin perjantaiksi varasin jo kuukausia sitten ajan uutta tatuointia varten.
Luottamusta näyttötutkintoa kohtaan lisää vielä se, että tiedän kyllä monta henkilöä jotka siihen ovat osallistuneet, mutta kukaan ei ole päässyt siitä ensi yrittämällä läpi. Vasta kertaamalla. Mutta minä olen ensimmäinen! Olenhan?
Kaiken tämän päälle vielä Rapu-koirallani on kipeät jalat ja huomenna menemme lääkäriin kuulemaan tuomion joudummeko leikkaamaan toisenkin polven ja mikä vaivaa lähes vuosi sitten murtunutta varvasta. Tällä viikolla oli tietenkin eläinlääkäripäivät, jonka takia sain ajan vasta huomiseksi ja joudun jäämään pois ystäväni 30-vuotisjuhlista.
Marraskuun aikana pitäisi myös päätoimittaa ja taittaa bulldoggiyhdistyksemme jouluinen jäsenlehti, mutta se on onneksi jo aika hyvällä mallilla ja sen taitto on ollut hyvää treeniä näyttötutkintoja varten.

Kerääntyykö kaikki asiat nyt kasaan vai tuntuuko minusta vain siltä?
Tuntuu, että aivan liian paljon isoja asioita tapahtuu samaan aikaan ja välillä joutuu tosiaan kamppailemaan, että selviäisin tästä kaikesta kunnialla. Ystävät ja tuttavat ovat kuulleet varmasti kyllästymiseen asti muuttohöpinöitä sekä kiukkuväsymystäni. Koittakaa jaksaa vielä hetki.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, ihanaa, ihanaa, ihanaa, ihanaa, ihanaa, ihanaa, ihanaa, HAHAA HANAA!
    Eli olenko mä vain sekaisin vai vaan ihan liekeis kans teidän puolesta kun ootte oman kolosen löytäny.
    Odotan niin kovasti että päästään lihaisiin iltamiin ♥

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon punaisen tuvan johdosta. Ihanalta näyttää. Olen hieman kateellinen, mutta hyvällä tavalla.

    VastaaPoista