lauantai 28. helmikuuta 2009

Sisustuskärpänen

Huvitti Anniinan blogikirjoituksessa hänen erikoiset aamukahviseuralaisensa. Meidän eteisessä, lattialämmityksen päällä kenkien kanssa ketjujansa sulattelemassa on miehen panssarivaunu.


Isomman terraarion myötä avainlaatikko ei mahdu olemaan enää lipaston kulmalla, joten aurinkoisen ilman myötä sain inspiraation siirtää pöydät olohuoneesta eteiseen. Maistelen niiden paikkaa nyt tuossa nurkassa.

"This plant, commonly called the Venus' fly-trap, from
the rapidity and force of its movements, is one of the
most wonderful in the world." - Charles Darwin

Toivottavasti sisustuskärpäseni ei lennä tänne kärpäsloukun, Dionaea muscipula, "hampaisiin". Kärpäsloukku muutti meille tänään, arvelen, että sillekin maistuu jauhomatoviljelmieni sato. Kukkakaupassa ilmeisesti joku pieni ihminen oli arvellut lihansyöjäkasveille maistuvan myös karkit, koska erään loukun suuhun oli laitettu puoliksi mutusteltu salmiakkipastilli.

3 kommenttia:

 1. Onpa suloinen kasvi. Joskus noita olen Stockalla ihastellut.

  VastaaPoista
 2. Mekin ollaan niitä aina ihasteltu ja nyt Lihikset.nettiä tutkittuamme päätin hakea oman loukun kotiin. :) Toivottavasti saadaan pidettyä se hengissä.

  VastaaPoista
 3. Hehe :) Teilläkin kutsumattomia vieraita eteisessä.
  Ja lihansyöjä on kyllä todella kiehtova. Saattaiain sitä itsekin olla niin huima, että kokeilisin vaikka ihan pikkiriikkisen, että maistuiskos lihikselle vaikka pala donitsia.

  VastaaPoista