lauantai 14. helmikuuta 2009

Pian

Aivan pian lempipaikkani puhkeaa kukkaan. Japanilaisen puutarhan kirsikoiden kukinta-aikaan on enää aivan hetki. Ensimmäisenä puhkeaa japanin kirsikka, Prunus Kiku-shidare sakura, joka oli jo tänään näin lupaavasti nupullaan.

Puutarhaa oli jo siivoiltu sen lumoavinta aikaa varten. Toivottavasti myös teehuone ja vesipisteet saadaan kuntoon kevääseen mennessä.

Sitä odotellessa voi tutustua vaikka 500 m2:n kaktuserämaahan, jonka näyttely on juuri avattu. Esillä Euroopan suurin aivokaktus ja 200 muuta lajiketta.5 kommenttia:

 1. Oioioi...on kyllä pakko sopia reffit sitten kun kukinta alkaa. <3

  VastaaPoista
 2. Mä kanssa mietin sitä että olis se mahtava nähdä tuo sun paljon mainostama lempipaikkas ihan parhaassa loistossaan. Ilmoittele sitten kun kukinta alkaa niin yritän johonki väliin raivata hetken.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti tulette! Mä voin käydä taas viikonloppuna väijymässä tilannetta :)

  Varaatte sitten vähän aikaa joltain lauantai tai sunnuntai päivältä parin viikon sisällä niin ehditte tulla kurkkaamaan minun pientä paratiisia.

  Paikka on avoinna viikonloppuisin klo 9-17 ja valoisan aikaan kannattaa mennä.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti se kurkistus ei ole viikonpäästä, tänä sunnuntaina kyllä pääsisin!

  VastaaPoista
 5. Ei varmaan vielä ensi viikonloppunakaan. Ehkä 2-3 viikkoa vielä menee, että kukinnat ovat kauneimmillaan. Pitää käydä taas viikonloppuna tarkastamassa tilanne :)

  VastaaPoista