lauantai 6. kesäkuuta 2009

Grillikauden avajaiset

Tänään se ostettiin, kaasugrilli. Tähän asti ollaan paistettu makkaroita takan hiilloksissa ja aiemmin hyvin palvelleella pallogrillillä, joka heitettiin muuton yhteydessä pois. Ollaan oltu perinteisen hiiligrillin puolesta puhujia, mutta onhan tuo kaasugrilli kaikessa vaivattomuudessaan loisto vehje. Grillimalleihin toivoisi tosin enemmän vaihtelua. Suurinosa kaasugrilleistä kun näyttää siltä, että niihin voisi hypätä kyytiin ja lentää toisiin galakseihin. Sellainen ei vain sovi pienen punaisen henkeen.

Tänään sain toteutettua myös toisen ikuisuusprojektini.
En ole perinteisten keittiöjakkaroiden ystävä, mutta tällaisena töpöjalkana on usein tarvetta kurotella ylemmille hyllyille. Tähän ratkaisuun ihastuin aikoinani, mutta niitä myyvä liike on niin hankalasti auki, että sinne on vaikea ehtiä. Sen lisäksi se on Helsingin keskustassa, jota välttelen, jollei sinne ole aivan pakko mennä. Haaveilin sellaisesta tummemmasta versiosta, mutta piti tämä nyt käydä pelastamassa, kun niitä oli vain kaksi jäljellä eikä tietoa koska lisää tulee.Puinen, thaimaalainen käsin tehty penkki taittuu käden
käänteessä korkeammaksi jakkaraksi. Penkkejä maahantuo
ja myy Pineapple, Kalevankatu 4, Helsinki. www.pineapple.fiHain myös laatikollisen samettiruusuja kihlajaispäivämme kunniaksi. Unohdin itse koko päivän ja mieskin muisti sen vasta illalla, mutta menkööt päivän hankinnat kihlajaispäivän piikkiin. Laatikollinen kukkia ei tosin riittänyt alkuunkaan siihen mihin niitä alunperin suunnittelin, joten täytin niillä tyhjän paikan kaivon edessä.

2 kommenttia:

  1. Onpas kaunis keittiöjakkara. Aivan toista kuin oma muovinen hirvitykseni.

    VastaaPoista
  2. Härre gud että on kaunis jakkara!
    ja kauniit on samettiruusutkin, ei siinä mitään :)

    VastaaPoista