tiistai 30. kesäkuuta 2009

Kirjailija
Liivian blogikirjoituksen innoittamana tilasin Ifolorilta kuvakirjat kesäisistä kotimaan matkoistamme 2006 ja 2008. Kirjat odottivat tänään postilaatikossamme ja olen tituleerannut itseäni koko illan kirjailijaksi. Lähdin heti jopoajelulle esikoiskirjojani esittelemään.

Ylläolevat kuvat kotikulmiltamme ilta-ajelun varrelta. Päivä päivältä seutu tuntuu enemmän kodilta. Täällä on hyvä olla.Ja sitten ne kirjat. Odotin jännityksellä mitä tuleman pitää, mutta niistä tuli yllättävän hyviä. Kirjoja pitää tehdä ehdottomasti enemmän ja varmasti myös tämän kesän Suomi touristamme työstän kirjan. Näistä kirjoista tilaan heti huomenna toisen painoksen mökkituliaisiksi.

10 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää ja mukavampi tapa säilöä kuvia kuin tavallisiksi kuviksi teettäminen. :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavan hyvä idea ja sinun kuvasi "tuntien" kirjoista tuli myös kauniit.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan näköiset kirjat! Itsekin ajattelin loppuvuodesta teetellä sitten vuoden aikana kertyneistä kuvista kirjat.

  VastaaPoista
 4. Hienoja ovat!
  Pitääkin joku ilta lomien ohessa tulla teille lueskelemaan, jos vaikka teekupposen kaupan päälle saisi ja Jannen leivonnaisia :)

  VastaaPoista
 5. Nuo näyttävät kyllä hyviltä!

  Mutta minua harmittaa ihan vietävästi, että ovat nyt poistaneet sen vaakamallin, juuri kun pääsin innostumaan kuvakirjojen teosta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :)

  Liivia, kyllähän Ifolorin sivuilla näyttää vielä olevan DeluxeBook, A4 vaaka, vai millä vaakamallilla kirjasi teit?

  VastaaPoista
 7. Hyvä Kirjailija! Näyttää oikein mainiolta, ja saan yhä enempi kannustusta sille, että tekisin saman myös itse...Ja noihin jää taatusti koukkuun! Kaunis vihreä kuvasarja yllä.

  VastaaPoista
 8. Upealta näyttää kirjat, hyvin voi tituleerata itseään kirjailijaksi. Mukava nähdä ihmisten omia kirjoja, kun itsekin pitäisi saada tuollainen kasattua. Kunhan kerkiää.. :)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kuvakirja on kyllä mahtava nyky aikana!
  Siitä saa aivan näköisensä kirjan,kun vain viitsii perehtyä.
  Tein itsekin loma-albumin ja tuli myös ihan "kirjailija" olo...

  VastaaPoista