keskiviikko 6. tammikuuta 2010

VuodenvaihdeYhdeksän vuotta sitten teimme uuden vuoden lupauksen yrittää yhteiselämää ja se lupaus pitää vieläkin. ♥

Aamiaiseksi lettuja, kuningatarhillon ja kermavaahdon kanssa. Laskevan auringon aikaan lenkki järven jäällä, kermaista lohikeittoa ja saaristolaisleipää graavilohen kera. Ruokalepo takkatulen lämmössä ja sitten puusaunan lämmitykseen. Veden haku järveen kairatusta reiästä. Pakkanen paukkui -25 asteessa, mutta kahden tunnin saunomisen ja puuterilumessa pyörimisen jälkeen veri kiersi eikä palellut enää yhtään.

Hiljaisuudessa kuului vain pakkasen pauke ja maalaisilmassa uni maistui. Joka "aamu" tuli herättyä vasta kello 13 jälkeen, vaikka yritti mennä aikaisin nukkumaankin.
 

4 kommenttia:

 1. Teillä on ollut aivan ihana uusi vuosi. Kiva tuo kuva missä toinen bulleista, Pökö? on kellahtanut jäälle selälleen :D

  VastaaPoista
 2. Vuodenvaihde mun makuuni. Kuulostaa aivan ihanalta!

  -Tiina

  VastaaPoista
 3. Joo, Pökö viihtyy lumihangessa mielummin katollaan :D Sille ei riittänyt tossujakaan kuin takajalkoihin, kun pari tossua on jäänyt johonkin lumihankeen matkan varrelle.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että täälläkin blogissa on taas elämää. Pääsen urkkimaan teidänkin elon salaisuuksia.
  Meidän pitää siis nähdä.
  Oikein ihanalta kuulosti teidän vuoden vaihde. Ei meilläkään mitään vikaa siinä ollut, mutta kateus taitaa piiliä perisuomalaisessa luonnossa ;)

  VastaaPoista