sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kotikirjasto
Haaveenamme olisi sellainen kirjastohuone, jossa olisi yksi seinä kokonaan kirjahyllyä. Tilan puutteen vuoksi olemme joutuneet tyytymään vain muutamaan palaseen Boknäsin kirjahyllyelementtejä, joita olemme ostaneet palanen kerrallaan tarpeen ja rahatilanteen mukaan. Lasiovet pitävät kirjat suojassa pölyltä ja yli-innokkailta nelijalkaisilta "lukijoilta".

Eniten kirjoja tulee luettua kesälomalla, kun saa uppoutua lukemisen välittämättä töihin- tai nukkumaanmenoajoista. Kiikkua pihakeinussa tai loikoilla terassilla ja lukea rauhassa nauttien samalla auringosta ja lämmöstä.

2 kommenttia:

  1. Mulla myös haaveessa tuo Boknäs, mutta kun kirjoja on muutama sata, niin ei ole raaskinut. Tietty vois tosiaan pala kerrallaan hankkia, mutta en tiedä, minne niitä asettelisin, kun Lundian hyllyistä ei voisi luopua ennen kuin tarpeeksi tilaa kirjoille uudessa systeemissä.

    VastaaPoista
  2. Täytyy kyllä tunnustaa, että tänä kesänä ei ole tullut luettua riviäkään mistään kirjoista. Mutta äänikirjana tuli kuunneltua kokonaisuudessaan Harry Potter ja Azkabanin vanki sekä aloitettua myös Liekehtivää pikaria. Kun on viime viikkoina istunut yli 3000 kilometriä autossa on äänikirja ollut ehdoton matkakaveri.

    VastaaPoista