lauantai 13. huhtikuuta 2013

Polttareissa

Kavereiden polttarit ovat siitä mukavia, että pääsee viettämään yhteistä aikaa ja tutustumaan paitsi uusiin ihmisiin myös uusiin paikkoihin, harrastuksiin sekä ravintoloihin, joihin ei kenties muuten tulisi koskaan mentyä. Polttareiden myötä olen tutustunut mm. tankotanssiin, burleskiin ja nyt viimeisimpänä viikko sitten ilmajoogaan. Ilmajooga oli mukavan näköistä, erityisesti viehätyin tuosta pussissa istuskelusta ja pötköttelystä. Jäin haaveilemaan kuinka kiva tuollainen pesäpussukka olisikaan mökillä jossain puunoksassa roikkumassa. Selkävaivojeni vuoksi en uskaltautunut itse ilmajoogaa kokeilemaan tai pötköttäisin varmaan vieläkin neliraajahalvaantuneena siellä pussukassa niiden kaikkien päällä seisomisten ja kiikkumisten jälkeen.

» Vertical Club - Aerial Yoga
» Video Vertical Clubin ilmajoogasta
Ilmajoogan lisäksi viime lauantain polttareissa oli ihana brunssi italialaisessa Mille Mozzarellessa, stailausta, skumppatastingia ja lopuksi vielä lisää ruokaa ja juomaa turkkilaisessa ravintolassa. Minä luovutin siinä vaiheessa, kun muut suunnistivat vielä yökerhoon.

» Italialainen ravintola Mille Mozzarelle
» Turkkilainen ravintola Antioka Atabar
 

4 kommenttia:

 1. Hih, hassun näköinen laji! Mä varmaan pelkäisin koko ajan, että tuo pussi tippuisi juuri kun olisin jossain merkillisessä asennossa ja kaikki raajat menisivät katki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joogan alussa vakuutettiin, että pussi kiinnityksineen kestää kyllä monta sataa kiloa, joten siihen luottaisin kyllä. Omasta toiminnastani taas en olisi niinkään varma ja onnistuisin varmasti jotenkin solahtamaan pussin kätköistä maahan.

   Poista
 2. Nuo nyytit ovat kyllä aika houkuttelevan näköisiä. Silloin, kun maailma tuntuu kolhivan, olisi varmasti aika otollinen hetki kiivetä katosta roikkuvaan pussiin ja koteloitua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan sellaiset koteloituneet pikku matoset ja toukat minullekin tuli mieleen. Tuohon pussiin koteloitumiseen kun yhdistettiin se ihana rauhoittava musiikki niin oli kyllä tunnelma kohdillaan.

   Poista