sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Terveydeksi
Blogin puolella on ollut hiljaisempaa. Isäni on sairaalassa ja päivät ovat menneet päivätöiden lisäksi sairaalassa käydessä ja isän asioita hoitaessa.

Päivätöiden puitteissa olen saanut tutustua ja työskennellä jo vuosia sympaattisen tv-kokki Jaakko Kolmosen kanssa. Jaakko on tutumpi varsinkin vanhemmille television katselijoille. Ajalta jolloin kanavien tarjonta ei tulvinut erilaisia kokkiohjelmia,  ei ollut Kokkisotaa, ei Master Cheffejä ja Top Cheffejä, ei Jamie Oliveria eikä Cordon Ramsayta. Oli Jaakko Kolmonen, Veijo Vanamo ja Patakakkonen.

Jaakolta sain isälleni piristykseksi kirjan, jossa on Jaakon tervehdys ja nimikirjoitus. Jaakon kirjoja nimikirjoituksen ja tervehdyksen kera voi myös tilata Kokki Kolmosen kotisivuilta osoitteesta www.kokkikolmonen.com. Joululahjaksi olenkin tilannut sieltä aikaisemmin mm. äidille leivinuuni-kirjan ja (toiselle) isälle kala-kirjan.

Viikonloppuna on aikaa muullekin kuin murehtimiselle; varsin tehokas viikonloppu on pitänyt sisällään sairaalakäyntien lisäksi kirpputorikierroksia, yhdistyksen vuosikokouksen, ystävän valmistujaiskahvittelua ja japanilaisessa puutarhassa piipahtamisen, josta muutama kuva myöhemmin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti