torstai 25. heinäkuuta 2013

Retrokaunokainen


Kesälomani alkaa hiljalleen lähestyä loppuaan. Emme saaneet tänä kesänä mieheni kanssa kesälomia päällekkäin, joten tämän kesän Suomi Tour on jäänyt aika lyhyeksi ja kotona päivät ovat vierähtäneet helposti hyvinkin arkisten asioiden parissa; siivoten, pyykäten, koiria ja isää hoitaen. Kun lomalla löysin itseni järjestelemästä vielä isoisän perunkirjoituksia sain hermoromahduksen ja aloin suunnittelmaan pakoa arjesta. Viimeiseksi lomaviikoksi onkin luvassa äkkilähtö sinne missä (Turkin)pippuri kasvaa ja missä ei tarvitse huolehtia kenestäkään (kuin korkeintaan vähän itsestään).

Lomalla tuli siivottua mm. omat vaatekaapit sekä isän vaatekaapit ja viedessäni tänään jätesäkillisen vaatteita Kierrätyskeskukseen, löytyi sieltä tämän retrokaunokainen: Eirin matkalaukku. En tiennytkään, että valokuvatuotteistaan tunnettu Eiri on aikoinaan valmistanut myös mm. purjelentokoneita ja muovisia matkalaukkuja.

Hintaa tällä kaunokaisella oli huimat kolme euroa. Se pestiin ja puunattiin sekä vaihdettiin vetokahvaan pari pop-niittiä. Matkalaukussa on ehjä ja siisti sisus sekä pyörät ja kaikki.

Nyt olemme valmiita Turkin auringon alle, kaunokainen ja minä. 
  
ps. Vantaan Kierrätyskeskukseen jäi vielä toinen tällainen Eirin matkalaukku, tosin hieman pienempi ja pyörätön. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti