lauantai 17. toukokuuta 2008

Metsän mieli

Tänään seikkailin koirien kanssa Koivuhaan Arboretumissa. Arboretum-sana tulee latinankielisestä sanasta arbor, joka tarkoittaa puuta.

Mielessäni myhäilin Valitse oikea koira -kirjalle, jossa oli taulukko koiraroduista ja harrastuksista, jota käyttää apuna oikeaa rotua etsiessä. Englanninbulldoggille sopiviksi harrastuksiksi oli taulukkoon merkitty vain puutarhanhoito ja luontokuvaus/-maalaus. Tokihan bulldoggista on kaveriksi moneen muuhunkin vähän aktiivisempaankin harrastukseen, mutta puulajipuistossa ja metsässä rauhallisesti edetessämme, kaikkien ihmetellen sekä tutkien omia juttujaan, totesin kirjan olleen kyllä ihan oikeassa siinä, että bulldoggi on erinomainen ystävä luontoretkelle.

Viikonlopuksi luvattiin Etelä-Suomeenkin lunta ja räntää. Toivottavasti takatalvi ei kuitenkaan iske ja palelluta kaikkia kasveja ja kukkia, jotka ovat päässeet jo hienosti kiinni kevääseen.

4 kommenttia:

 1. Ehdin jo hetkeksi ajatella tulleeni hulluksi kun katsoessani kuviasi, lukien Leinoa ja kirjoitustasi tunsin metsän tuoksua... :-)

  VastaaPoista
 2. Miten kaunista! Ja toi puolukkakuva! Pyörryn.

  VastaaPoista
 3. Minä luulen, että nuo "puolukat" ovat mustikankukkia :) Niitä oli metsä täynnä. Toivon, ettei takatalvi iskisi niihin hallanarkoihin raukkoihin ja odotan jo vesi kielellä kesäistä mökkireissua sekä mustikkamaitoa ja mustikkapiirakkaa itse kerätyistä mustikoista...

  VastaaPoista
 4. Löysinhän minäkin tieni tänne. :)

  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista