tiistai 1. heinäkuuta 2008

Kesä

Kesällä totisesti tulee liikuttua ja tehtyä enemmän kuin pimeään vuoden aikaan. Tekemistä on riittänyt sadepäivienkin varalle.

Toukokuussa avattiin mökkeilykausi ja heitettiin talviturkki hyvien ystävien seurassa. Kuvassa poikien kalansaalis.

Alppiruusu kukki kauneimmillaan kihlajaispäivämme aikoihin. Kihlajaispäivää juhlistettiin kulttuurimatkalla Helsinkiin. Kävimme katsomassa uusimman Indiana Jones -elokuvan, syömässä Nepalilaisessa ravintolassa ja Tennispalatsin Taidemuseossa katsomassa Anton Corbijn Retrospektiivi -valokuvanäyttelyn.

Ennen juhannusta vietimme tyttöjen iltaa elokuvissa Sinkkuelämää -elokuvan parissa ja toki teemaan kuuluivat myös muutamat Cosmopolitanit elokuvan jälkeen.

Aamun pikku tunteina kotiin palatessani oli satakieli pitämässä tuttuun tapaan konserttiaan antennimme nokassa. Pihallamme on vieraillut viime päivinä myös orava, siili, pari jänistä ja pieni räkättirastaan poikanen.

Juhannuksena juhlittiin Bella-koiran 15-vuotissynttäreitä.
Siihen aikaan mahtuu yhteisiä seikkailuita, tarinoita ja muistoja lukemattomat määrät, vaikka viime vuodet Bella onkin viettänyt eläkepäiviään vanhempieni luona.


Juhannuksen ohjelmaan kuului myös veneilyä Päijänteellä.

Viimeisin viikonloppu kului ystävän polttareissa, joihin sisältyi mm. levytysstudiolla levyttämistä, lentämistä, mökki, savusauna ja ruusunlehdillä koristeltu palju, rundi, piknikki ja tankotanssia.

Kaiken tohinan keskellä tuli vielä päätoimitettua ja taitettua 50 sivuinen bulldoggiyhdistyksen jäsenlehti.
Vaan nyt on työ- ja yhdistyasiat sillä mallilla, että pääsee hyvillä mielin kesälaitumelle.

3 kommenttia:

 1. Ihnan kesäisiä kuvia kalasaaliineen ja mansikoineen:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäisiä kuvia! Teilläkin on ollut paljon ohjelmaa :D

  VastaaPoista
 3. Excellent post!!!
  Nice photos and very nice colours.
  Have a nice weekend.

  VastaaPoista