keskiviikko 1. elokuuta 2012

Naulakon metsästystä


Eteisessä olisi pienen naulakon mentävä kolo, johon minulla on nyt pakkomielteenä löytää joku kiva naulakko, johon satunnaiset kulkijat voisivat jättää takkinsa ja laukkunsa väliaikaissäilytykseen.
Normann Copenhagen: Hang On

Umbra: Sticks

Indiska: Ninja

Oma suosikkini olisi ollut Hang On -naulakko, mutta se olisi saanut olla tuohon tilaan hieman pienempi ja sirompi sekä 10 cm kapeampi. Eikä isäntä ollut siitä kovin innostunut. Hän olisi kaipaillut hieman jotain perinteisempää mallia, tuohon Indiskan Ninja-sarjan naulakon tyyliin. Kompromissi taisi löytyä tuosta Sticks-naulakosta, joka ei ole liian hallitseva elementti ja näyttää hyvältä tyhjänäkin, kuten sen useimmiten pitäisi olla, omien takkiemme asustaessa kaapissa liukuoven takana.

Ja kuten pakkomielteeseen kuuluu haluaisin naulakon tietysti hetimulletännenyt ja olen taas pöyristynyt verkkokauppojen toimitusajoista, kuten "toimitusaika 5-7 arkipäivää" tai jopa "pääsääntöisesti tuotteet toimitetaan 2 viikon kuluessa". Pakko kai se on vaan malttaa jäädä odottelemaan...

Indiskan Swedish Ninja -sarjaan kuuluu muuten muitakin hienoja ja ihastuttavan värikkäitä asioita, erityisen heikkona olen kaikkeen turkoosiin. Mutta eteisessäni on jo kovin vallitseva turkoosi väripilkku tuo sininen aarteeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti