maanantai 22. lokakuuta 2012

Täydellinen viikonloppu




Syksy on loistavaa aikaa mökkeilyyn. Ilma on viileä ja raikas eivätkä ötökät kiusaa. Päivät ovat vielä suhteellisen lämpimiä, mutta yöt jo kylmiä. Luonto on värjännyt kasvit ruskan sävyihin, aurinko yrittää paistaa pilviverhon läpi ja kevyt tuuli saa rantakaislat niiaamaan.



Joutsenetkin olivat vielä maisemissa, niitä ei näkynyt, mutta kuuli kyllä. Pimeyden hiipiessä järven ylle ne aloittavat kuoronsa. Ja kun mökillä on pimeää, se on oikeasti pilkkopimeää. Pimeällä saunan kuistilla, löylyjen jälkeen jäähdytellessäni ja joutsenten huutoja kuunnellessani ajattelin, että tällaisia kaikkien perjantai-iltojen pitäisi olla.



Talvilomasta jäi pari päivää käyttämättä, joten otin yhden lomapäivän ja saatiin viettää mökillä hieman pidennetty viikonloppu. Hieman enemmän aikaa rauhoittua, lämmittää takkaa, nukkua pitkään, syödä hyvin, saunoa, katsoa maratonina Game of Thrones -sarjaa, pyöräillä koiran kanssa, nauttia luonnosta, ulkoilla ja lämmitellä ulkoilun päätteeksi Disaronnolla höystetyllä kaakaolla sekä pannarilla, josta lisää myöhemmässä postauksessa...

Ja note to myself: seuraavan kerran, kun yrität travel light, niin muista edes kunnon ulkoilukengät ja kerrasto.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti