perjantai 16. helmikuuta 2018

Turkkilaista livemusiikkia Alanyassa

Alanyasta löytyy elävän musiikin ystäville livemusiikkia lähes joka ilta, myös turistikauden ulkopuolella. Tähän kirjoitukseen olen listannut muutamia lempipaikoistani, joissa soittaa pääsääntöisesti turkkilaisia bändejä. Näiden lisäksi Alanyasta löytyy ravintoloita, joissa käy esiintyjiä esim. Suomesta, Ruotsista ja muista pohjoismaista. Ravintoloiden ja baarien bändeistä ja esiintyjistä löydät parhaiten tietoa heidän Facebook-sivuiltaan, joita olen linkittänyt alle. Kirjoituksen lopusta löydät myös kartan, josta näet ravintoloiden ja baarien sijainnit.Harry's Pub

Yksi omista suosikeistani on Harry's Pub, jossa turistikaudella eri bändi joka ilta ja turistikauden ulkopuolellakin useamman kerran viikossa. Bändistä riippuen heidän ohjelmistoonsa kuuluu niin turkkilaista kuin kansainvälisempääkin musiikkia, lähinnä popahtavaa rockia.

Hieman raskaamman rockin ystäville samalta kadulta löytyy Tunnel (İskele Caddesi).

» Harry's Pub Alanya Facebookissa, www.facebook.com/Harrysalanya/
» Tunnel Alanya Facebookissa, www.facebook.com/tunnelalanya/
Ev Restaurant

Tunnelmallinen ruokaravintola Atatürk bulevardin alkupäässä, lähellä Atatürkin patsasta. Esiintyjät ovat pääsääntöisesti turkkilaisia pikkubändejä, jotka soittavat kansainvälistä musiikkia.

» Ev Restaurant, Facebookissa, www.facebook.com/evrestaurant/Ali Baba Türkü Bar

Perinteisempää turkkilaista musiikkia tarjoilee Ali Baba baari, löydät sen myös satamasta (Carsı mah iskele cad no 4).

Ali Baban vieressä myös pienempi turkkilainen baari, Teras Bar (Çarşı mah.izzet azakoglu caddesi no:6 iskele mevkii).

» Ali Baba Türkü Bar Facebookissa, https://www.facebook.com/AlibabaALNY/
» Teras Bar Facebookissa, www.facebook.com/terassbar/Cahidem

Ja mikäli turkkilaisesta musiikista ei saanut vielä tarpeekseen, kun sataman yökerhot sulkevat ovensa, sijaitsee Alanyan ns. uudessa satamassa (Yat Limani Alanya) Cahidem niminen yökerho, jossa soitto soi ja laulu raikaa aina aamuyön pikkutunneille saakka.

» Club Loop Marina & Cahidem & Lai Vie restrant Facebookissa, www.facebook.com/Club-Loop-Marina-Cahidem-Lai-Vie-restrant-975700679142220/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti