maanantai 2. joulukuuta 2019

I'm dreaming of a white christmas

Viime jouluna askartelin ystävilleni "I'm dreaming of a white christmas" -pakettikortit lahjaksi antamieni valkoviinipullojen kylkeen. Valkoisesta joulusta perinteisen lumen merkeissä täällä Alanyan auringon alla on turha muutoin haaveilla, lunta satelee korkeintaan Taurusvuorten huipuille.

Alanyassa joulu ei tule ihan niin iholle kuin Suomessa, mutta kyllä täälläkin joulutunnelmaan pääsee halutessaan virittäytymään. Kauppoihin ilmestyy vähän joulukoristeita, ravintolat ja hotellit alkavat mainostaa jouluillallisiaan sekä isompia ja pienempiä joulumarkkinoita järjestetään ympäri kaupunkia. Suurimmat joulumarkkinat järjestetään Alanyan satamassa, kaupungintalon ympäristössä 7.-8.12.2019. Tänä vuonna jo kymmenettä kertaa järjestettävät kansainväliset joulumarkkinat tarjoilevat musiikkiesityksiä, jouluaiheisia tavaroita, käsitöitä ja herkkuja sekä Turkista että muista maista. Markkinatunnelmia muutaman vuoden takaa löydät myös blogistani: Joulumarkkinat Alanyassa

Korttien toiselle puolelle tulostin yhteiskuvia ystävistäni sekä askartelin heidän nimikirjaimensa. Askartelutarvikkeita Alanyassa löytää paikallisista kirjakaupoista.

Kauniit Edrinen The White Wine -valkoviinipullot löytyivät Alanyan Metro -tukkumarketista. Pullon sisältämä kuiva Chardonnay valkoviini ei ollut kovin kaksista, mutta pullo oli kaunis ja toimii edelleen tarvittaessa kukkamaljakkona.

Jos haluat askarrella "I'm dreaming of a white christmas" -kortteja löydät korteistani PDF-versiot Google docsista:
» Lataa ja tulosta White christmas -kortit täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti