lauantai 16. helmikuuta 2008

KotonaIhanaa olla valoisan aikaan kotona. On aikaa katsella ympärilleen ja nähdä miltä koti näyttää. Vaikka se alkaakin käymään meille auttamattoman ahtaaksi ja olen menettänyt motivaationi vuokra-asunnon sisustustamiseen, huomaan löytäväni täältä silti ihan miellyttäviä asioita. Jospa lisääntyvän valon myötä pesänrakennusviettinikin taas heräävät.

Yksi sisustamiseen liittyvistä heikkouksistani on erilaiset tyynynpäälliset. Niitä tarttuu helposti kaupoista mukaan. Alla uusin löytöni Indiskasta ja ikkunavahtikoira työssään.

6 kommenttia:

 1. Mä tiedän ton vuokra-asunnon sisutamis-tunteen... ei kiva. Itse kodistani tykkään, mutta inhaa se on kun mikään ei koskaan tunnu kuitenkaan ihan omalta...

  Haluis oman kodon, tuo mun on niin väliaikainen.

  ♥:Iia

  VastaaPoista
 2. Ihania asioita on kodossanne! Jossa en muuten ole ikinä vieraillut :o Meillä vaan kaikki on vinksin vonksin, mutta saa ollakin, en minä kaikkea ehdi. Tyttö on tärkein.

  VastaaPoista
 3. Nuo kiina-kaapit on jotenkin aina yhtä ihania... Mä olen vakaasti päättänyt hankkia vielä joskus sellaisen, toivottavasti seuraavassa asunnosa olisi sille tilaakin.

  VastaaPoista
 4. *kommentois* Kun kerran "käskettiin". No ei vaiskaan. Tätä pitäs useammin tehdä. Ihania kuvia ja ihanaa kun on taito hallussa kuvien ottamisen suhteen. Saiskos oppitunteja? :D

  VastaaPoista
 5. Piti viel tulla kysymääni että orkideako tossa kuvassa on?
  Milläs helvetillä sen saa kukkimaan uudestaan, vai pitääkö mun nyt sillä mun rangalla vaan heittaa vesilintua?

  Iia

  VastaaPoista
 6. Minun kukkani on sellaista ikikukkivaa sorttia :D Ei tarvitse paljon huolehtia, kunhan pölyt pyyhkii sen kankaisilta lehdiltä.

  VastaaPoista