lauantai 18. helmikuuta 2012

Välipäivät


Joulun ja vuodenvaihteen välipäivät mökillä. Rauhoituttiin, levättiin ja ulkoiltiin. Vietettiin ensimmäistä hääpäivää. Ihmeteltiin luonnon hiljaista kauneutta ja järveä, jonka ranta jäätyy rapsahdellen. Yöllä pimeällä rannalla kuunneltiin jäätyvän järven toisenlaista ääntelyä. Tehtiin ja jäljestettiin koirien kanssa tonnikala- ja verijälkeä sekä nuuskittiin tarkkaan kaikkien muidenkin jäljet. Katsottiin maratonina Harry Potter -elokuvia. Pelättiin raketteja mustan pojan kanssa.


Eikä ole toista paikkaa maailmassa, jossa olisin välipäivät mielummin viettänyt. Tapani- ja Hannu-myrskyjen kurittaessa oltiin välillä ilman sähköjä. Juoksevaa vettä mökillä ei ole muutenkaan. Tuulen myrskytessä ulkona, kynttilöiden valossa, tulen loimutessa takassa, tärkeimpien ympäröimänä.

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä, että tänne on tullut uusia päivityksiä pitkästä aikaa. Ihania kuvia. Oispa mullakin tuollainen voimaannuttava paikka olemassa.

    VastaaPoista
  2. Paikka on ihana, mutta liian harvoin sinne pääsee voimaantumaan. Ja voi sitä masennuksen määrää, kun sieltä joutuu pääkaupunkiseudulle palaamaan. Ehkä sitä kuitenkin tulee joka kerralla voimaannuttua tarpeeksi. Ja se v*tutuskin herättää ajattelemaan, että josko sitä löytäisi ratkaisuja ja joskus ei tarvitsisi palatakaan...

    VastaaPoista