lauantai 29. maaliskuuta 2014

Syntymäpäiväyllätyksiä

Yksi ystävistämme oli viimeisimmän reissumme jälkeen ryhtynyt turkkilaisen kylpylän omistajaksi, joten olin jo etukäteen varannut meille sieltä ajan heti seuraavaksi päiväksi. Olin myös kertonut hänelle ystävättäreni syntymäpäivistä ja pyytänyt järjestämään jotain pientä syntymäpäiväyllätystä. Hamamissa meitä odottikin upea kukkakimppu, pullo kuohuviiniä sekä tuoreita hedelmiä ja turkkilaisia leivoksia. Myös kylpylän puoli oli koristeltu kukan terälehdin ja ilmapalloin. Nautiskelimme herkuista, turkkilaisesta kylpylästä pesuineen, kuorintoineen ja hierontoineen useamman tunnin ajan samalla kuulumisia vaihtaen.
» Arsi Turkish bath, spa & wellness 

Varsinainen syntymäpäivä oli sitten vasta seuraavana päivänä. Silloin huonepalvelu yllätti meidät koputtamalla huoneemme oveen. Olin juuri suihkussa, kun ystävättäreni tuli tiedustelemaan, että enhän ole tilannut mitään huonepalvelusta. Viinipullo ja hedelmät osoittautuivat lopulta hotellin johtajan lähettämäksi syntymäpäivätervehdykseksi. Kyllä kelpaa matkustaa syntymäpäiväsankarin kanssa, yllätyksiä joka nurkan takana.

Illaksi ystävämme oli järjestänyt meille pöydän Alanyan sataman liepeillä olevasta Merlot -ravintolasta. Siellä meitä odotti myös kukan terälehdin koristeltu pöytä, jossa nautimme hyvästä viinistä ja ruuasta sekä elävästä musiikista. Lurauttipa laulaja ystävättärelleni syntymäpäivätoivotuksetkin ja hänelle tuotiin pöytään syntymäpäivätervehdykseksi drinkki.

Lyhyen baarikierroksen jälkeen päädyimme hotellillemme, jonka baarissa syntymäpäivätervehdykset jatkuivat drinkkien merkeissä. Rankkaa tuo juhliminen. Seuraava päivä kuluikin suhteellisen rauhallisesti syntymäpäiväyllätyksistä toipuessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti