sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Keväinen AlanyaIlmat maaliskuisessa Alanyassa olivat vielä hieman viileät, mutta juuri täydelliset ilmat ulkoiluun ja pitkiin aamulenkkeihin rannalla. Useamman päivän ajan aurinko pysytteli pilvissä ja välillä sateli. Lämpötila oli päivisin n. 17-20 asteen tuntumassa. Iltaisin auringon laskeuduttua sai kaivaa päälleen pitkähihaisia ja kunnon takkia. Maaliskuussa Alanyassa on kuulemma yleensä jo suhteellisen lämmintä, mutta tänä vuonna helmikuu oli ollut hyvä ja maaliskuu taas epävakaisempi.


Meille viileämmätkin ilmat sopivat täydelliseen rentoutumiseen. Aamut vietimme kävellen lähes autiolla rannalla, katsellen vaahtopäitä ja kuunnellen meren kohinaa, joka oli toisina aamuina hyvinkin rauhaton.
 
Kahtena aamuna maltoimme nukkua jopa seitsemään asti, muina aamuina heräsimme jo kuuden aikaan. Olimme jo seitsemältä tikkana odottamassa aamiaistarjoilun alkamista, jonka jälkeen lähdimme muutamaksi tunniksi kävelemään. Pilviset päivät vietimme hotellin kylpylässä, otimme pedikyyrit ja kymmenen päivän aikana yhteensä viisi kertaa kokovartalohieronnan. Muutaman viimeisimmän päivän ajan oli selkeämpää ja aurinko lämmitti pilvettömältä taivaalta jopa siinä määrin, että hotellin altaan reunat täyttyivät bikiniasuisista auringonpalvojista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti