torstai 3. huhtikuuta 2014

Suosikkiravintolani Alanyassa

Lokakuussa Alanyassa vieraillessamme oli kausi jo lopuillaan ja nyt maaliskuussa se taas ei ollut vielä kunnolla startannut. Monet ravintolat olivat vielä kiinni ja useissa ravintoloissa sekä hotelleissa valmistauduttiin tulevaan kauteen tekemällä remonttia. Bacus oli kuitenkin jo auki ja ollessamme lähes ainoita asiakkaita tutustuimme paremmin tämän ravintolan henkilökuntaan sekä omistajaan. Viimeksi lupauduin tekemään heidän ravintolalleen uuden esitteen sekä käyntikortit ja nyt ravintolalle taittamani esite oli painatettu onnistuneesti. Punoimme teekupposten äärellä uusia markkinointisuunnitelmia ja yritin parantaa heidän nettinäkyvyyttään lisäämällä heidän ravintolansa TripAdvisoriin ja muokkaamalla Foursquare-sivua. Toteutin heille myös kotisivut, joihin voit tutustua täällä: www.bacusrestaurantbar.com.

Bacus ravintola ja baari sijaitsevat lähellä Kleopatra rantaa (nro 10), samalla kadulla suomalaisten suosiman Heikin baarin kanssa, mutta on rauhallisempi kuin kadun muut ravintolat. Olemme käyneet myös Alanyan muissa ravintoloissa, mutta kerta toisensa jälkeen löydämme itsemme kuitenkin Bacuksesta, jos emme jaksa testailla eri paikkoja ja haluamme varmasti hyvää ruokaa. Erityisesti jos haluaa syödä hyvää kalaa niin suosittelen Bacuksen "sea bass & sour sauce" annosta, siihen ovat monet muutkin suosittelujen mukaan tykästyneet. Myös kanaruoat ja erityisesti kanakebab ovat maukkaita. Turkkilaiseen tyyliin baarissa on jatkuva happy hour, eli yhden cocktailin hinnalla saa kaksi. Tällä kertaa jätimme drinkit kuitenkin vähemmälle ja keskityimme nauttimaan laadukkaita viinejä, varsinkin Bacuksessa tarjoiltava puolikuiva valkoviini on ollut meidän makuumme.

- - -

Bacus ravintolan omistanut ystäväni myi ravintolan vuoden 2014-2015 vaihteessa. Uudesta omistajasta ja ravintolasta minulla ei ole vielä suosituksia antaa. Ehkäpä pyörähdän siellä seuraavalla Alanyan reissulla. Hyvän pihvin ystäville suosittelen kuitenkin sitä odotellessa Big Horn Steak House ravintolaa, joka sijaitsee myös Kleopatra-rannan lähettyvillä, Ataturk Boulevarin varrella: www.bighornalanya.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti