tiistai 28. huhtikuuta 2015

Costa Adeje Teneriffalla


Costa Adeje on Teneriffan uusimpia lomakeskuksia, joka on kasvanut etelärannikolle Los Cristianoksen ja siihen kiinni kasvaneen Playa de las Américaksen jatkoksi.

Playa de las Americaksen rantakatu kulkee Costa Adejen läpi, Puerto Colonista Fañaben uudelle hotellialueelle asti. Puerto Colonin alueelta löytyy pieni satama, kauppoja ja ravintoloita, joissa kävimme usein istuskelemassa. Hiekkarannalle hiekka on tuotu Afrikasta, kuten muillekin Teneriffan hiekkarannoille. Teneriffan omat alkuperäiset rannat ovat hyvin tummia, lähes mustia, tuliperäisen kiviaineksen takia.

Rannoilta löytyy monia aktiviteettejä sekä maalta että mereltä. Jos energiaa riittää voi siellä kokeilla esimerkiksi purjelautailua, surffausta, vesihiihtoa tai nousuvarjoilua. Tai sitten vain istahtaa alas nauttimaan lasillisen sangriaa sekä tutkailemaan rantaelämää ja ohikulkevia ihmisiä rantaterassilta käsin. Costa Adejessa sijaitsee myös useita golfkenttiä sekä Teneriffan suurin vesipuisto Siam Park ja pari muutakin pienempää teemapuistoa. 

Ranta-alue on modernia ja hyvinhoidettua, istutukset ja kadut ovat siistejä ja viimeisen päälle hoidettuja. Alueella sijaitsee monia ylellisiä hotelleja ja rantakadun varrelta löydät useita ravintoloita, joissa iltaelämä on kuitenkin suhteellisen rauhallista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti