sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Hotel GarajonayHuhtikuussa, 16.-23.4.2015, lomailimme Teneriffan eteläosassa ja asustelimme Hotel Garajonayssa, joka sijaitsee Playa de las Américasin naapurissa, Costa Adejessa, San Eugenion alueella. Teneriffalla riitti lämmintä ja aurinkoista. Viikossa ehdin näkemään paljon; erilaisia satamia ja rantoja, paljon erilaisia eläimiä, valaita ja delfiinejä. Kävin valassafarilla, sukellusveneretkellä, Loro Park eläinpuistossa, Espanjan korkeimmalla vuorella ja Siam Park vesipuistossa sekä tottakai syömässä ja juomassa hyvin. Teneriffa-aiheisia blogikirjoituksia on siis luvassa ainakin kuukaudeksi eteenpäin ;)Siistissä huoneistossamme oli erillinen makuuhuone, tilava olohuone avokeittiöllä ja parveke sisäpihan uima-allas alueelle ja merelle päin. Aurinko paistoi siihen aamusta iltaan. Talvikausi Teneriffalla oli juuri päättymässä ja hotelli oli jo hyvin hiljainen.


Huoneistohotellista oli lyhyt matka rantakadulle, jota lähdimme usein tepastelemaan Puerto Colonin ja Playa Fañabén suuntaan. Kävimmepä yksi päivä kävelyretkellä rantakadun toisessakin päässä, Puerto de las Cristianoksessa. Vesipuisto Siam Park näkyi parvekkeeltamme ja myös sinne oli lyhyt kävelymatka. San Eugenio-ostoskeskukseen oli noin 400 metrin matka, mutta myös suoraan hotellilta kadulle laskeuduttaessa löytyy useita kauppoja, paikallisia matkanjärjestäjiä ja ravintoloita. Monet kadun ravintoloista olivat erityisesti brittituristien suosiossa, joita kohteessa tuntuikin lomailevan paljon.


Mainittakoon kuitenkin, että jos on kovin herkkäuninen (kuten allekirjoittanut sattuu olemaan) saattaa lähellä huristava moottoritie ja kadun varrella sijaitsevat ravintolat hieman häiritä yöunosia. Ja mikäli haluaa näppäillä internettiä lomansa aikana niin hotellista kyllä löytyy ilmainen wifi, mutta se ei kantanut huoneistoon asti, vaan toimi lähinnä aulan ja altaan ympäristössä.

2 kommenttia:

  1. Mukava kertomus ja hyvät kuvat. Olimme marras-joululuun vaihteessa kolme viikkoa Garanojayssa. Paikka oli mitä mainioin, lukuun ottamatta liikenteen melua. Katutyöt vähän haittasivat ostoskeskukseen päin. Ja mikä hotellissa oli hyvää, patjat olivat mukavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis ole ainoa herkkäkorvainen ja -uninen :) Muutoin oli kyllä tosiaan siisti ja hyvä huoneistohotelli.

      Poista