keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Elämä jatkuu

Siskoni sai uudeksi perheenjäseneksi pienen westie tytön 21.3. Sattumalta juuri seuraavana yönä Bella nukkui pois. Harmittaa ettei näistä pienistä valkoisista saanut koskaan yhteiskuvaa.


Vanha koira on kuin ihmisen mieli. Se lukee ajatuksia. Tietää pienestäkin ilmeestä tai eleestä mitä pitää tehdä. Ymmärtää vuosien varrella kehittynyttä yhteistä kieltä, joka muodostuu vain yksittäisistä äänteistä. Vanhukset ovat rauhallisia ja arvokkaita. Viisaita ja kultaakin kalliimpia.

Tässä pienessä päässä sen sijaan järjen valo ei vielä varsinaisesti loistanut. Mutta toivotaan, että pikkuisesta tulee vielä yhtä pitkäikäinen ja viisas kuin Bellastakin. Omanlainen ja erilainen.

Nellan puuhasteluja ja kohellusta katsellessani mielessäni soi vain sanat "Jokaisesta elämästä voi tulla runo. Voi tulla runo, romaani tai laulu. Mutta nuku nyt, kun olet vielä tyhjä taulu..."

2 kommenttia:


  1. Voi mikä nappinaama tuokin.
    Mä en kestä...

    VastaaPoista
  2. Oh She's so beautiful. I'm sorry I don't understand Finnish, but if little Bella passed away, I send you my love. What a darling little pup!

    VastaaPoista