sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lehtivuoren valloittaja


Kesällä kerran ja Bambulan blogeista bongasin, että Tapio Anttilan Mixrack on Stockmannin kanta-asiakastarjouksesta ja pitihän se nyt minunkin käydä viimein kotiin kantamassa. Edellisestä tarjouksesta myöhästyin ja sen jälkeen Mixrackit ovat olleet mielessä säännöllisen epäsäännöllisesti kaltevia lehtipinoja katsellessani.

Mixrackiin päätyivät miehen lehdet, joita lojui keittiön pöydällä, tuoleilla, ikkunalaudoilla, vessassa ja välillä lattioillakin. Omista lehtipinoista luovuin enimmäkseen jo syksyllä ja viimeiset lehdet odottavat nyt eteisessä viimeistä matkaansa paperinkeräykseen. Pläräsin lehdet nopeasti läpi ja revin niistä talteen vain muutamia suosikkisivujani. Muun muassa vuosikausia säästämäni Koiramme-lehdet saivat antaa varaston hyllyiltä tilaa tarpeellisimmille tavaroille. Lehtimyyjille olen sittemmin vastannut kieltävästi. Edes irtonumeroita en ole ostanut.

Vaikka kuinka olen yrittänyt romantisoida mielessäni hetkiä, jolloin uppoudun kauniiden sisustuslehtien pariin, en sitä kuitenkaan koskaan ole tehnyt. Nopean selauksen jälkeen lehdet vain veivät turhaa tilaa, pinoutuen epämääräsiksi kasoiksi milloin minnekin. Koskaan en ole jaksanut enää palata lehtiä selaamaan tai etsimään tiettyä juttua lehtivuoren uumenista. Oman annokseni ideoista ja inspiraatioista ammennankin nykyään enimmäkseen blogeista ja Pinterestistä.

4 kommenttia:

 1. Hitto. Minä tarvitsen kanssa tuollaisen. Sillä täällä miehellä on tismalleen samaa sorttia lehtien säilytyksessä. Eikä se nyt oikein ole feng shuin mukaista.

  Mitä hintaluokkaa tuo mahtoi kantiksessa olla?

  Fili78 ;)

  VastaaPoista
 2. Meille tuli M-kokoinen Mixrack, se oli 39,90. Ilman kantista kympin verran enemmän.

  VastaaPoista
 3. Dämet.Jos se on kantiksessa vielä? saanko mä juoksuttaa sua? ;) 10e on pikkupalkalle paljon rahaa :)

  Fili78

  VastaaPoista
 4. Tarjous on käsittääkseni voimassa helmikuun ajan. Jos mulle tulee vielä Stockalle päin asiaa niin voin Fili käydä sulle samanmoisen noukkimassa.

  VastaaPoista