keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Love rocks – muistoja ManavgatistaMuutama vuosi sitten Alanyan joulumarkkinoilla silmiini pisti taulu, joka oli toteutettu viirullisista luonnonkivistä. Siitä ajatus alkoi kytemään ja aloin hiljalleen keräilemään kiviä, joissa oli valkoinen viiru.


Kiviä alkoi kertymään varsinkin Alanyan naapurikaupungista Manavgatista, jossa vierailin työni puolesta viikottain. Manavgatin retkeen kuului vierailu vesiputouksella, bazaarimarkkinoilla sekä laivaretki, jossa seilattiin Manavgat-jokea pitkin hiekkasärkälle, jossa opaskin sai vähän vapaa-aikaa nauttia hiekkarannasta ja joskus jopa pulahtaa Välimeren aaltoihin. Tämän vapaa-aikani käytinkin usein rannalla kuljeskellen ja kiviä keräillen. Viirullisten kivien etsiminen olikin hyvin terapeuttista ja näihin kiviin on ladattu paljon aurinkoenergiaa sekä muistoja viime kesältä.


Sesongin aikana kiviä kertyikin mukava määrä ja kauden loputtua oli aikaa alkaa toteuttamaan itse taulua, pikkuapulaiseni mukana tietenkin. Kehyksen kävin ostamassa Ikeasta ja taustapahvin sekä liiman paikallisesta kirjakaupasta. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti