torstai 3. tammikuuta 2013

Paketointia

Nyt kun kaikki ovat jo joulunsa viettäneet ja siirtyneet uuteen vuoteen piipahdan minä vielä joulun puolella. Palasimme vasta eilen sivistyksen pariin joulun sekä vuodenvaihteen vietosta ja viikonloppuna tuleva loppiainenhan se vasta päättää joulun. Hidas hämäläinen haluaakin fiilistellä vielä siihen asti.

Tämän vuoden joulupaketeista syntyi siis tällaisia. Olivat aika pitkälti Ikea-paketteja, koska lähes kaikki paketointitarpeet oli ostettu Ikeasta. Eivät nämä niin superjouluisia ole, joten miksei sitä näin voisi paketoida myös muita paketteja esimerkiksi syntymäpäivinä. Ystävänpäivälahjankin voisi kääräistä ihan hyvin tuollaisella sydänkortilla varustettuun kääreeseen.


Pakettikortit syntyivät pahvinpalasista ja teipeistä askartelemalla. Ystävän sekä hänen lastensa kanssa olimme kesällä Koiramäen Pajutallilla leikkimässä ja ihastelemassa possuja, joten Pajutallilta tuttuihin leikkeihin liittyneen lahjan pakettikorttiin askartelin lisäksi Arvi-tontun. Ja tekstit kortteihin tietenkin Dymolla.

ps. kyseinen Arvi-possu vierailee kuulemma huomenna 4.1. klo 15:15 radiossa Tuija Pehkosen vieraana taajuudella Energy NRJ.
 

2 kommenttia:

  1. Kauniita paketteja.

    Minulle kelpaavat joulupostaukset, ei ole mikään kiire arkeen.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, koska joulua tulee riittämään vielä muutamaan postaukseen ennenkuin päästään taas tähän vuoteen kiinni :)

    VastaaPoista