perjantai 22. maaliskuuta 2013

Valmista tuliTättärää, vessa on nyt valmis! Ennen ja jälkeen kuvia odotellessa tässä pari kuvaa remontin alkutaipaleelta. Viikonlopun aikana saanen napattua jälkeen-kuvat uudesta vessasta valoisan aikaan.

Vessaremontti oli ollut mielessä jo aikaisemminkin ja suunnittelimme säilyttävämme vanhan talon hengessä nuo Arabian vanhat vihreät kalusteet, koska eihän sellaisia juurikaan mistään enää saa. Kohtalo puuttui peliin ja vauhditti remontin aloittamista räsäyttämällä pöntön vesisäiliön rikki, joten se siitä säästämisestä sitten. Kierrätyskeskuksesta tosin bongasin tuollaisen vanhan vihreän pöntön pari viikkoa sitten. Lavuaari on vielä tallella ja etsimässä uutta kotia. Mistäköhän sitä kannattaisi alkaa sille etsimään?


Laatat säästettiin, mutta kaikki muu pistettiin uusiksi. Saumoja puhdistettiin nailonlaikalla ja laattojen siistimisessä oli ehdoton apuri tuollainen keraamisen lieden puhdistuslasta. Sattumalta sellainen tuli ostettua juuri hiljattain lieden puhdistusta varten ja toimi erinomaisesti raaputtaessa silikoneja ja tarroja irti laatoista. Roippeet lähti helposti irti eikä laattoihin jäänyt niistä jälkeäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti