sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Huoleton viikonloppu
Huoleton hyvänmielen viikonloppu. Huomattavasti rentouttaa ja rauhoittaa mieltä, kun huolet helpottavat ja palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen.

Viikonloppu ei voi alkaa huonosti, kun hain heti sen alkuun perjantaina susheja ja muita herkkuja. Perjantaina töissä kävi myös hieroja niskoja ja hartioita vetreyttämässä. Lauantaina pääsin metsän siimekseen ulkoilemaan ja sunnuntaina sain mieltä stressanneet yhdistyksen paperiasiat kuntoon, vaikka kummasti äidiltä saatujen trikookudevyyhtienkin selvittäminen tuntui houkuttelevammalta kuin pöytäkirjojen sekä toimintakertomusten -ja suunnitelmien rustaaminen. Vyyhdet tuli selvitettyä ja lopulta myös kaikki paperihommatkin tehtyä. Aloin heti virkkaamaan vähän värikkäämpiä koreja, kun kaverin kanssa on suunnitteilla pientä vaihtokauppaa käsitöiden suhteen.

Ensi viikolla tulee putkimies ja saadaan toivottavasti yläkerran vessa toimintaan.
Ensi viikolla pitäisi saapua myös painotuoreet Suomi Tour käyntikortit, joten voi taas uudella innolla lähteä kiertelemään uusia paikkoja. Miehen kanssa vapaat menee taas täysin ristiin, kun minulla alkaa arki, niin miehellä alkaa vapaat ja viikon lopulla taas päinvastoin. Mutta jospa sitä ehtisi vaikka viikolla elokuviin, kun on illat sentään yhteistä aikaa.

Musta poikakin täytti tänään 5 vuotta. Miten niin 5-vuotta? Mihin aika on oikein kadonnut? Loby oli 3-vuotias meille tullessaan, joten minulle se on aina 3-vuotias. Meidän juniori.
 

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kuvia täällä! Ja vitsi miten kivan väristä tuo turkoosi lanka, aivan ihanaa :-) Ja suloisia koiriakin täältä näyttäsi löytyvän, joten pakko jäädä seurailemaan kivaa blogiasi :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mimosa! Kävin vastavierailulla ihastelemassa sinun kuviasia ja koiriasi, jotka näyttivät olevan rescuetapauksia nekin. Meidän iso musta on espanjasta tullut ja bulldoggiherra on taas suomalainen, mutta aikuisena kotia vaihtanut sekin. Sitten poikia kaitsemasta löytyy vielä narttu bulldoggi, joka on ollut meillä ihan pennusta asti. Jatkanpa herkullisten kuviesi tutkimista, jos niiden innoittaman innostuisin leipomaan itsekin :)

    VastaaPoista