tiistai 12. maaliskuuta 2013

Hiivuksissa
Käsityöinnostus on talven myötä hieman hiipunut, ainakin isoäidinneliöiden suhteen. Joulun aikaan aloittelin neulomaan itselleni selänlämmitintä. Se valmistunee ehkä ensi talveksi. Nyt taas yksi uusi käsityöprojekti ruopii lähtökuopissaan. Saa nähdä saisinko sen kunnialla alusta loppuun asti vai päätyykö sekin muiden keskeneräisten töiden kasaan. Aikaisemmin valmistuneet isoäidinneliöt nyt ainakin odottavat uutta nousua siisteissä pinkoissa.

Pahvilaatikosta leikkelin sopivan kokoisia neliöitä, tuikin neliöiden kulmiin reiät ja niihin pillit. Näin syntyneisiin telineisiin pujottelin isoäidinneliöt väreittän odottelemaan käsityöinnostuksen heräämistä. Vielä olisi monta tilkkua virkattavana, jotta noista mitään torkkupeittoa saisi aikaiseksi.
 

2 kommenttia:

  1. Hei loistoidis toi pahvit ja pillit! Pitääkin laittaa korvan taakse jos joskus innostun isoäidin neliöihin. Monesti olen suunnitellut, mutta aina jäänyt edes aloittamatta… Lankojen päättely on minusta niin inhaa puuhaa etten ole saanut itseäni houkuteltua :)

    VastaaPoista
  2. Näinköhän enää edes muistan miten isoäidinneliöitä virkataankaan... Pitäisi virkistää muistia. Lankojen päättelykin sopii minulle, mutta ongelmaksi olen kehittänyt itselleni nyt sen valmiiden tilkkujen yhdistelyn toisiinsa.

    Eilinen käsityöprojekti olikin ihana, kun sen sai valmiiksi jo yhden illan aikana, lisää sellaisia! Kuvia siitä projektista ehkä jo tänään, jos valoa riittää illalla kuvailuun.

    VastaaPoista