lauantai 2. maaliskuuta 2013

Monitoimi bunkkeriMyllättyäni olohuoneeseen uuden järjestyksen sai alakertakin osansa.

Alakerrasta olohuoneeseen muutti tuoli ja vastineeksi tuolin paikalle muutti työpöytä, joka aikoinaan teetettiin mittatilauksena olohuoneen nurkkaan Mooblen kautta. Pöydän alle tuli koirien pesä ja laatikoissa asustaa sukkia.

Kyllästyin ilman paria seikkaileviin sukkiin ja heitin juuri kassillisen parittomia ja kuluneita sukkia roskiin. Ihmiselle luulisi riittävän yksikin laatikollinen sukkia. Nyt yritetään terästää sukkahuoltoa, sukat paritetaan heti kuivuttuaan ja sujautetaan kunkin ihmisen omaan laatikkoon. Ilman paria laatikkoon ei ole asiaa.

Alakerta on lähes kokonaan maan alla, joten sen saa tarvittaessa lähes pilkkopimeäksi. Oviaukkoon viritettiin kisko ja siihen ostin Indiq Livingistä toissakesänä peiton, joka blokkaa paitsi valoa myös vähän ääntä.

Huone toimii kotiteatterina, kotikirjastona, kuntosalina, peliluolana ja koirien makuuhuoneena. Ollakseen viihtyisämpi tyttöjen saunaillan vilvoitteluhuone se tarvitsee kuitenkin vielä vähän jatkokehittelyä. Se tuli huomattua eilen.

Alakerran perältä löytyy myös oma makuuhuoneemme ja pimeässä alakerrassa voi nukkua puksuttaa vaikka kellon ympäri piittaamatta vuorokauden ajoista. Entisessä makuuhuoneessamme oli kattoikkuna, joten tämä pimeämpi vaihtoehto on omiaan varsinkin yövuoroa tekevälle ja päivisin nukkuvalle miehelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti