lauantai 23. maaliskuuta 2013

Wc ennen ja jälkeen


Siinä se nyt on; meidän ensimmäisen omin pikku kätösin tehdyn pikku remontin tulos. Wc on nyt (melkein) valmis. Ainakin sen verran, että siellä pystyy jo asioimaan. Ollaan tyytyväisiä lopputulokseen. Välillä tuntuu kuin jonkun toisen vessan kuvia katselisi ja pitääkin käydä vessan ovella ihan vain kurkkaamassa ja ihastelemassa kättensä jälkiä. Vessa oli niin kauan pois toiminnasta, että eihän siellä vielä osaa oikein käydäkään.

Kovin on vielä valkoista, mutta pitää yrittää tuoda sinne vähän väriä vaikka pyyhkeillä. Ja wc-papereita varten pitäisi vielä etsiä tai tehdä joku kori. Neliskanttiset säilytyskorit ovat Luhta Home -sarjaa ja pyöreät olen virkannut itse. Pönttöön pitäisi etsiä tukevampi kansi muovisen rimpulan tilalle. Ikeassa on ollut edullisia ja tukevia kansia, mutta valkoiset kannet olivat sieltä loppu ja toimitusvaikeuksien takia niitä ei taida kuulemma enää tullakaan, koska ovat poistuva tuote. Valkoinen wc-istuimen kansi poistuva tuote?! Luulisi, että niistä olisi juuri eniten kysyntää. Omituista. Hyllyjä pitää kiinnittää vielä tukevammin ja ikkunanpielet pitää vielä maalata, kunhan tulee vähän lämpöisemmät ilmat, että ikkunaa kärsii pitää auki.  Ja ja ja... Toisesta blogista bongasin juuri tämän Virpi Alasen aforismin ja se pätee paitsi moneen muuhunkin asiaan myös näihin remontteihin:

Tämä on kesken.
Niin tämäkin.
Sellaista on aikuisuus.

5 kommenttia:

 1. Hieno muutos! Tuhnuisesta tyylikkääksi hyvin pienin muutoksin.

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti tuli! Onneksi olkoon, erittäin onnistunut muutos! :)

  Honkkarissa justiin joku hetki sitten näin tukeviakin pöntönkansia, myös valkoisia.

  VastaaPoista
 3. Hyvä toiletti tuli. Oikein sellainen harmooninen, kelpaa istuskella :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Pitääkin suunnata tästä sitten Honkkariin. Muovinen pöntön kansi on paitsi rimpula niin se myös kerää staattista sähköä ja sitä myöten imaisee itseensä koiran karvoja vaikka koirat eivät edes kävisi koko vessassa. Ei siis sopiva ratkaisu meille ollenkaan.

  Ja nyt kun on treenattu remonttia pikku wc:n kanssa pitäisi siirtyä sitten tuon keittiön kimppuun. Hui.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää, nimenomaan harmoniselta! Hauskat nuo korit, empä olisi arvannut että olet itse virkannut. Olisi joku disainnimi mennyt ihan täydestä :)

  VastaaPoista