torstai 13. syyskuuta 2012

Vatulia
En ole koskaan oppinut juomaan teetä tai kahvia, harvemmin juon mehua tai limujakaan, useimmiten juonkin vain vettä, jota kutsun vatuliksi. Tapani saattaa aiheuttaa joskus harmaita hiuksia ja suorituspaineita kyläpaikoissa, mutta uskokaa ystävät hyvät; se pelkkä kraanavesi on oikeasti ihan hyvää, en tarvitse muuta juomista.

Olen yrittänyt etsiä jotain kivaa tapaa säilöä vatuliani jääkaapissa, kunnes törmäsin Mrs Jonesin blogissa näihin vesipulloihin ja marssin heti seuraavana päivänä niitä Perobasta noutamaan. Pulloja oli vielä kahta erilaista, enkä osannut valita kumman haluan, joten ostin molemmat. Samalla vietin kivan illan Helsingissä, ystävän kanssa sushia napostellen sekä kuulumisia vaihtaen. Ja minä kun en yleensä edes mene Helsingin keskustaan, jos ei ole ihan pakko. Olenkin miettinyt, että millaisia mielikuvaharjoituksia minun pitäisi harjoittaa, että oppisin tykkäämään keskustasta enemmän ja nämä olivat juuri sellaisia. Ehkä uskaltaudun vapaaehtoisesti keskustaan joskus toistekin.Itse Perobakin oli mukava uusi tuttavuus. Kahdessa kerroksessa se tarjosi paljon huonekaluja ja sisustustuotteita, jotka olivat juuri minun makuuni. Tuollaiset näyteikkunassa olevat kudotut rahitkin huolisin kotiini milloin vain. Peroban tuotteita löytyy myös heidän verkkokaupastaan:
» Peroba

2 kommenttia:

  1. Hei ens karralla kun lähdet uskaltautumaan keskusstaan, ota toinen rintamakarkuri täältä mukaan! Mulla olis visio turistin leikkimisestä keskustassa. Siel on paljolti hienoja juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Mä yleensä teen näitä täsmäiskuja silloin, kun on työpalaveripäiviä keskustassa. Joskus pitäisi kyllä lähteä pidemmän kaavan mukaan vain kiertelemään ja katselemaan niitä sivukatujen liikkeitä siinä Kampin ja Stockan ympäristössä.

    Kesällä joskus yritettiin miettiä mikä olisi kiva kahvila tai jälkiruokapaikka keskustassa, ei keksitty mitään ja lähdettiin takaisin kotiin. Olisihan se toisaalta mukava tuntea Helsingin keskustaakin paremmin, mutta toisaalta en tiedä haluanko edes...

    VastaaPoista