tiistai 25. syyskuuta 2012

Pinterest


Tässä sitä nyt opetellaan tutustumaan Pinterestin ihmeelliseen maailmaan. Satunnaisesti olen siihen jo aikaisemmin blogeissa ja Facebookissa törmännyt, mutta työkaverini innostus antoi viimeisen sysäyksen liiittyä palveluun.

Pinterest on siis ikään kuin virtuaalinen muistitaulu tai leikekirja, jonne voi kerätä erilaisia asioita ja ryhmitellä niitä eri aihealueisiin omien tarpeiden mukaan. Minä huomasin tarpeen nyt kiinnostuttuani käsitöistä ja bongailtuani eri paikassa inspiroita erilaisista töistä ja väriyhdistelmistä. Lisäksi olen ehtinyt keräämään sinne muutamia löytämiäni bulldoggiaiheisia asioita sekä lempivärejäni. Tulen varmasti keräilemään sinne myös lisää kotiin ja sisustukseen liittyviä "pinnejä".

Visuaaliselle ihmiselle perinteiset Internet-selaimen kirjanmerkit ovat tarkoitukseen hieman kankeita ja kömpelöitä. En ollut myöskään ehtinyt vielä perehtymään palveluihin, joilla voisi jakaa kirjanmerkkinsä, seikkailee sitä internetissä sitten puhelimesta, töistä tai kotoa käsin.

Tauluni Pinterestissä ovat näin alkutaipaleella vielä kovin tyhjiä, lähinnä spottailin sinne jotain kuvia omasta blogistani alkuun päästäkseni. Löytöjäni pääset kuitenkin kurkkaamaan alla olevasta painikkeesta:

Follow Me on Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti