sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Design Market

Vuoden design-ostokset suoritettu Design Marketissa. Lauantaiaamuna ehdimme paikalle jo ennen ovien aukeamista, jossa jonot alkoivat venymään taas jo pitkälle pihan puolelle. Tavoitteenani oli metsästää meille toinen Secto-valaisin keittiön pöydän päälle ja siinä myös onnistuin. Nopeimmille jaetaan paikan päällä vuoronumeroita, joiden perusteella ensimmäiset valaisimet myydään. Valaisimien huvetessa uhkaavanlaisesti silmieni edessä onnistuin kuitenkin saamaan vielä numerolapun ja kuittaamaan itselleni Secton lähes puoleen hintaan. Suosituimmat mallit myydäänkin heti aamulla, mutta muutamia valaisimia näytti olevan jäljellä vielä myöhemminkin. Olen niin iloinen, että metsästys on nyt ohi, koska olin jo aikani väijynyt alennusmyyntejä ja erilaisia internetin myyntipalstoja.

Tänä vuonna Design Market oli levittäytynyt Kaapelitehtaalla Merikaapelihallin lisäksi myös Puristamon ja Valssaamon puolelle. Merikaapelihallin puolella keskityttiin lähinnä sisustustuotteisiin ja vaatteet sekä asusteet oli sijoitettu muihin halleihin. Itse olenkin kiinnostuneempi sisustuspuolen jutuista, joten järjestely sopi minulle oikein mainiosti. Muutamia pikkuostoksia tuli tehtyä maltillisesti sekä muutama ajatus jäi päähän muhimaan tulevien Design Markettien ja Suomi Tourien varalle...

» Design Market 8.9 - 9.9

Tyhjä kulho -tapahtumaan ei valitettavasti sitten ehdittykään, mutta arkkitehti Matti Suurosen suunnittelemaa Venturo-taloa päästiin ihailemaan. Siitä lisää Suomi Tour -blogimme puolella:

» Casa Finlandia Venturo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti