lauantai 18. tammikuuta 2014

Banaanilettuset

Tästä vinkki vaikka viikonlopun aamiaispöytään. Itse paistelin näitä eilen jälkiruoaksi texmex-kanalle. Banaanilettujen reseptin löysin aikaisemmin viikolla Kotilon blogista.

Maailman helpoimmat letut: kolme banaania ja kolme kananmunaa blenderissä sekaisin, paistetaan pannulla oliiviöljyn tai voin kera ja sitten vain ääntä kohti! Lettusten kaverina nautimme kermavaahtoa ja mustikoita.

Pelkäsin, että letut maistuvat munakkaalta, mutta ne maistuivatkin ihan letuilta, joiden makuun banaani tuo mukavan vivahteen. Näitä teemme varmasti toistekin! Ei ehkä kaikkein kevein herkku, mutta normaaleja jauhoisia lettuja terveellisempi vaihtoehto.

4 kommenttia:

  1. Näitä meilläkin on tehty pari kertaa, ja olivat törkyisen hyviä! Ja sokeria ei tulisi mieleenkään lisätä - niin makeiksi ne banskusta tulivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kaivannut kyllä sokeria eikä mitään muutakaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas kombo tuollaisenaan. Mies kyllä haaveili, jos joukkoon olisi ripauttanut hieman mantelijauhoa ja jotain maustetta, kuten kanelia tai vaniljasokeria.

      Poista
  2. Loistovinkki, kiitos nam! Pitääkin ehdottomasti testata, koska olen terveydellisistä syistä gluteenirajoitteinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään paistoin vielä toisen satsin aamupalaksi. Ei ne kyllä pidemmän päälle aitojen lettusten voittaneita ole, mutta hyviä korvikkeita kuitenkin :) Kermavaahto ja mustikat pelastavat aika paljon.

      Poista