tiistai 21. tammikuuta 2014

Hyvän mielen soittolista

Vuodenajan ollessa pimeimmillään ja mielialankin jossain routivien pohjamutien tasolla, huomasin, että kaikki soittolistanikin olivat kovin melankolisia ja "ranteet auki" -tyylisiä. Niinpä aloin kasailemaan pirteitä ja hassun hauskoja ralleja hyvän mielen soittolistaksi. Rytmejä, joita kuunnellessa saisi mielialan hieman nousuun. Alkuun se ei ollut helppoa laisinkaan, mutta kyllä listalle sitten jotain kappaleita alkoi tipahtelemaan.

Mikä on sinun hyvän mielen biisisi?

Nukkumaan rauhoitun yleensä kuunnellen unimusiikkia, jolle olen tehnyt oman soittolistansa. Mökillä taas fiilistellään suomalaista musiikkia, jota löytyy Mökkimusaa -soittolistalta. Rokkituulella voi taas kuunnella Rock Rock -listaa.

Musiikilla on kyllä iso vaikutus mielialaan ja moniin kappaleisiin liittyy myös muistoja, jotka tuovat mieleen suuria tunteita.

6 kommenttia:

 1. Pitääpä kuunnella, mitkä biisit sua piristää! Täällä on mun hyvänmielenlista: http://open.spotify.com/user/hentu/playlist/44DtuWg5BrQ8zHVYTOPymF.

  Hentu täällä huutelee, tsiutsiu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii Henttuli :) Sun hyvänmielenlistaa olenkin jo ratsannut ja sieltä biisejä omalleni poiminut.

   Poista
 2. Minulle koko Spotify on ihan hämärän peitossa, sillä elän yhä cd-levyjen aikaa. :)

  Mutta nyt olen mielistynyt Cheekiin! Jopa tiskirättien leikkaaminen, joka normaalisti on ihan pakkopullaa, sujuu joutuisammin Keekin tahdissa. Enpä olisi itsestäni uskonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Spotifyn lisäksi soittolista myös YouTubessa. YouTubesta löytyy joitakin kappaleita, joita ei koko Spotifystä löydykään, mutta ne on enemmän myös tuota unimusiikki osastoa.

   Cheek tosiaan, häneltäkin saattaisi jotain löytyä minun listoilleni. Pitääpä mennä heti tutkimaan :)

   Poista
 3. Minä oon sillä tavalla outo, että esim. Kotiteollisuus toimii usein hyvin piristävästi, vaikka ei välttämättä uskoisi. Ja oikeastaan melkein mikä vaan musiikki (poislukien Jukka Poika, Cheek ja Maaritin Jäätelökesä) saa hyvälle tuulelle, kunhan sitä kuuntelee tarpeeksi kovaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen niin herkkäkorvainen, että harvemmin tykkään kuunnella mitään kovaa. :)

   Poista