lauantai 2. toukokuuta 2015

Playa de las Vistas - Teneriffan suosituimpia rantoja


Seuraavana Playa de las Américasin ja Los Cristianosin välisellä rantabulevardilla tuli vastaan Playa de las Vistasin uimaranta, joka on yksi Teneriffan suosituimmista ja pisimmistä rannoista. Uimannalla on hyvälaatuista vettä ja rantaa reunustaa vilkas hotellialue ja monipuoliset palvelut, pikkumarketteineen, baareineen ja ravintoloineen.


Playa de las Vistasin rannalla liehuu sininen lippu merkkinä laadukkaasta rannasta. Kansainvälinen ympäristökasvatussäätiö (Foundation for Environmental Education eli FEE) on myöntänyt uimarannalle Sinilippu -ympäristömerkin jo useana peräkkaisenä vuotena. Sinisen lipun rannat ovat siis täyttäneet ympäristökasvatus säätiön kriteerit, joita ovat mm. kestävä kehitys, veden laatu, puhtaus ja siisteys, ympäristökasvatus ja -tiedotus, turvallisuus, valvonta ja muut palvelut.

Rantojen päivittäiset olosuhteet taas tiedotetaan vihreällä, keltaisella tai punaisella lipulla. Vihreä lippu kertoo, että uiminen ja sukeltaminen ovat sallittuja, keltaisella lipulla uiminen on sallittua, mutta erityistä varovaisuutta on noudatettava korkean aallokon ja virtausten takia, punainen lippu taas kieltää kokonaan uimisen kyseisellä rannalla. Lipun väri saattaa muuttua päivän aikana, joten jos mielii pulikoida kannattaa välillä vilkuilla lippusalon suuntaan. 

Playa de las Vistas -rantaa voi ihailla myös webbikamerasta osoitteessa: http://webcams.arona.org
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti