torstai 14. toukokuuta 2015

Submarine Safaris - sukellusveneretki TeneriffallaSeuraavaksi koittikin jännä päivä, kun suuntasimme kohti San Miguelin satamaa ja sukellusveneretkeä!
San Miguelin satamassa kävi melkoinen tuuli ja odottelimme sukellusveneen saapumista kahvilan lasitetulla terassilla. Pian sukellusvene toikin satamaan edelliset retkeläiset ja oli meidän vuoromme pulahtaa Atlantin syvyyksiin vajaaksi tunniksi.


Sukellusvene sukelsi noin 30 metrin syvyyteen. Vesi oli yllättävän sameaa eikä näkyvyys veden alla ollut kovin montaa metriä. Muutama metrikin riitti kuitenkin siihen, että sukellusveneen ikkunoista pystyi tiirailemaan ohi uiskentelevia kaloja ja keihäsrauskuja.
Sukellusveneen pysähtyessä pohjaan houkutteli sukeltaja vielä rauskut ja kalat kiertämään veneen ympäri. Jos haluaa välittää jonkun erityisen viestin, voi etukäteen sopia, että sukeltaja näyttää sen ikkunan takaa. Mikä ihana tapa yllättää; onnitella, kosia tai muuten vain tunnustaa rakkauttaan. ;)
Submarine Safaris -sukellusvene on rakennettu Suomessa. 18,5 metriä pitkä ja 4 metriä leveä sukellusvene on suunniteltu erityisesti turistisukelluksia varten.


Hintaa retkelle tuli 50 euroa henkeä kohden. Kyseessä oli siis kohtuullisen tyyris, mutta ainutlaatuinen retkikokemus, enpähän aikaisemmin ollut sukeltanut sukellusveneellä. Jos sukellusveneretken varaa etukäteen suoraan Submarine Safaris -verkkosivuilta saa sen hieman edullisemmin. Hintaan sisältyi kuljetus hotellilta San Miguelin satamaan ja takaisin. Costa Adejesta matka kesti sinne puolisen tuntia.

» Submarine Safaris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti